Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області під колесами вантажівки загинув пішохід

23 November 2016, 11:06

На 248 км автодороги Київ-Чоп, в селі Дідовичах Новоград-Волинського району, водій вантажівки наїхав на чоловіка, який перетинав проїжджу частину по пішохідному переходу. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці ДТП. Правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 листопада близько 18:40 За попередніми даними, водій автомобіля DAF, 48-річний житель Львівської області, рухаючись у крайній правій смузі у напрямку міста Рівного, скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень пішохід, 27-річний житель селища Городниці, загинув на місці ДТП. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, поблизу села Станишівка Житомирського району на місці ДТП, що сталася 21 листопада о 19:30 на 6 км автодороги Житомир-Сквира, під колесами Volkswagen загинула жінка-пішохід.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі