Події

У Житомирській області п’яний чоловік впав у 5-метровий колодязь, намагаючись витягнути відро

24 November 2016, 12:23

Близько 08:00 24 листопада до служби порятунку «101» м. Олевськ надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога у порятунку людини, яка впала в криницю.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Місцева мешканка, вийшовши на вулицю, почула крики про допомогу і виявила, що на сусідньому подвір’ї в криниці борсається господар обійстя. Жінка відразу ж зателефонувала рятувальникам. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул бійців 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік. По їх прибуттю було встановлено, що в 5-метровому колодязі знаходиться 58-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Рятувальники, не гаючи часу, поставили всередину драбину, спустилися до потерпілого та, обв’язавши його рятувальною мотузкою, витягли на землю. Медична допомога господарю не знадобилася, і від госпіталізації він відмовився. З його слів стало відомо, що у криницю впало відро і чоловік вирішив його дістати. Занадто сильно перехилився через край та впав у воду з висоти близько 3 м», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді минулого року рятувальники витягли з криниці чоловіка, який опівночі поліз напитися води.

Фото з сайту ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі