Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області двоє іранців на Lexus потрапили у ДТП

25 November 2016, 12:55

Уночі 25 листопада на автодорозі Київ-Чоп, на виїзді з Новограда-Волинського, двоє громадян Ірану потрапили у ДТП. Внаслідок події пасажир автомобіля Lexus потрапив до лікарні.

Про це повідомляють на сайті міста Новограда-Волинського.

«Близько 3 години ночі, 25 листопада 2016 року, студенти з Ірану, які на даний час навчаються у місті Києві, потрапили у ДТП поблизу Новограда-Волинського. Вони направлялися на автомобілі Lexus у західному від міста напрямку, в бік Рівного і біля села Майстрів, поруч з виїздом на автодорогу Київ-Чоп, з'їхали у кювет. Водій автомобіля не впорався з керуванням, оскільки перебував у стані алкогольного сп'яніння. Як зазвичай буває у таких випадках, більш серйозних трав зазнають саме пасажири, так і в даному – іранець який сидів поруч із водієм отримав серйозні тілесні ушкодження і йому надається необхідна медична допомога. Також під час ДТП зазнав механічних пошкоджень їх автомобіль», – йдеться у повідомленні.

Інформацію про ДТП Житомир.info підтвердила керівник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Близько третьої години ночі на автодорозі Київ-Чоп на виїзді з міста Новограда-Волинського поблизу села Майстрів, сталася дорожньо-транспортна пригода: водій автомобіля Lexus, 1990 року народження, був у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті постраждав пасажир 1998 року народження, який отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садна на обличчі, був доставлений до місцевої лікарні. Зараз його стан стабільний. Чи перебував пасажир у стані алкогольного сп’яніння, результати будуть пізніше, бо забор крові у нього вже брали в лікарні. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 286 та триває з’ясування всіх обставин. Водій і пасажир – громадяни Ірану, але на сьогодні вони також є студентами одного з вишів Києва», – уточнила вона.

Як повідомляв Житомир.info, на місці ДТП, що сталася 20 листопада о 20:20 на 185 км + 50 м автодороги Київ-Чоп загинув 43-річний житель Баранівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі