Події

В один день на трасі Київ-Чоп сталося дві ДТП: загинули житомирянин і рівненчанин

28 November 2016, 11:23

Внаслідок двох різних ДТП, що сталися 26 листопада на трасі Київ-Чоп, загинули двоє пішоходів. Один із них – житель Рівненської області – загинув на місці події від отриманих травм. Інший, житомирянин, помер у реанімації. Нині триває з’ясування причин та обставин подій.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«26 листопада о 06:06 на 124 км + 400 м автодороги Київ-Чоп, поблизу села Березина, водій автомобіля MAN, 35-річний житель Київської області, рухаючись у напрямку міста Житомира, здійснив наїзд на пішохода, 35-річного жителя Рівненської області, який рухався по проїзній частині дороги у попутному напрямку. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Цього ж дня о 17:00 на 950 м під’їзної дороги від міста Житомира до автодороги Київ-Чоп через село Глибочицю, водій автомобіля Lange Rover, 50-річний житель обласного центру, рухаючись у напрямку міста Житомира, здійснив наїзд на пішохода, 54-річного житомирянина, який рухався по проїзній частині дороги у попутному напрямку руху. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер в реанімаційному відділенні обласної лікарні в місті Житомирі», – йдеться у повідомленні.

Нині за обома фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 25 листопада на автодорозі Київ-Чоп, на виїзді з Новограда-Волинського, двоє громадян Ірану потрапили у ДТП, внаслідок якої пасажир автомобіля Lexus потрапив до лікарні.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі