Події

У Житомирській області протягом тижня в ДТП загинули 10 осіб

28 November 2016, 13:45

У Житомирській області протягом минулого тижня у ДТП загинули 10 осіб та 22 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Протягом минулого тижня, з 20 по 26 листопада, на території області виникло 42 пожежі. Як наслідок, 1 людина загинула та 1 особа отримала травми. Так, 23 листопада у Житомирі сталася пожежа в дерев’яній господарчій будівлі. Під час її гасіння виявлено тіло 86 – річного чоловіка. А в селі Заріччя Ружинського району горів цегляний житловий будинок - власник оселі, 1947 року народження, отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні.

Зареєстровано також 24 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 10 осіб загинули та 22 – отримали травми різного ступеня важкості. Приміром, 26 листопада поблизу села Березино Житомирського району, травмувалась людина через зіткнення двох вантажних автомобілів. Страшна трагедія сталася цього ж дня між селами Кам’яний Майдан та Лебедівка Новоград-Волинського району. Через зіткнення легкового автомобіля «ВАЗ 2106» з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Vito» загинули 4 особи та 1 особу травмовано. Крім того, надійшло 10 повідомлень про випадки невиробничого травматизму, внаслідок яких 4 особи загинули та 6 – травмовано», - розповів Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 26 листопада зіткнулись ВАЗ та мікроавтобус Mercedes: загинули обидва водії та два пасажири.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі