Місто

Житомир знову засипає снігом: тролейбуси не змогли проїхати по Чуднівському мосту

28 November 2016, 18:06

Ввечері 28 листопада Житомир почало засипати снігом. О 17.00 читачі повідомили, що на Чуднівському мосту зупинилися тролейбуси.

Близько 17.30 журналісти Житомир.info стали свідками того, як машина посипала дорого піщаною сумішшю. Також читачі повідомляють про кілька ДТП, які сталися на слизькій дорозі, детальніше про це дивіться тут.

«У зв'язку із погіршенням погодних умов, на вулицях міста, на разі, працює 16 одиниць техніки. Здійснюється посипання доріг соляно-піщаною сумішшю. Просимо бути обережнішими на вулицях міста», - повідомляє сайт міської ради.

Нагадаємо, упродовж снігопаду 12-13 листопада в Житомирі випала більш ніж місячна норма опадів. Відразу чистити засніжене місто почали 17 одиниць спецтехніки, а вже 14 листопада їх кількість зросла до 48 одиниць. Проте комунальники таки не справилися з прибиранням – мер Сергій Сухомлин розкритикував їхню роботу з очищення тротуарів і мікрорайонів. Що відбувалося на дорогах міста у перші години снігопаду 12 листопада зафіксували камери відеоспостереження КП «Міський інформаційний центр». На нараді 18 листопада заступник мера Олександр Фещенко зачитав план заходів по ліквідації снігопаду, якого повинні дотримуватися: підприємства, установи та організації. На брифінгу 22 листопада мер Сергій Сухомлин пообіцяв за наслідками прибирання міста після першого серйозного снігопаду розібратися та зробити оргвисновки

Як повідомляв Житомир.info, до кінця цього тижня синоптики прогнозують мінусову температуру та снігопади.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі