Події

Ожеледиця на дорогах стала причиною кількох аварій в різних районах Житомира, є постраждалі

28 November 2016, 19:52

У Житомирі ввечері 28 листопада в результаті снігопаду та ожеледиці на проспекті Незалежності (колишня вул.Ватутіна) сталось одразу дві ДТП: через слизьку дорогу не розминулись автомобілі Ford, Volkswagen та Сitroen, а буквально за сто метрів у аварію попали легковики Skoda, Hyundai, ВАЗ та вантажівка Iveco. За словами патрульних, які прибули на місце події, у цих двох аваріях ніхто не постраждав.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Східній. Легковик Nissan Sunny рухався від проспекту Незалежності в бік вулиці Грушеського (колишня Котовського). На зустріч йому їхав мікроавтобус Volkswagen, який намагався повернути на вулицю Олени Пчілки. Через слизьку дорогу водії не впорались із керуванням і сталось лобове зіткнення. За словами патрульних, в результаті аварії одного із пасажирів легковика госпіталізовали.

Крім того, читачі повідомляють про ДТП на початку вул.Івана Мазепи (колишня Мануїльського), де зіштовхнулися три автомобілі і приїхала «швидка допомога», та про аварію на Бердичівському мосту.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада близько 17.00 тролейбуси не змогли виїхати на слизький Чуднівський міст.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі