Події

У Житомирі чоловік, який раніше притягувався до відповідальності за розбещення неповнолітніх, «заманив» школярку до гуртожитку

30 November 2016, 11:05

29 листопада до патрульних поліцейських Житомира надійшов виклик від чергового гуртожитку відносно того, що по вулиці Кафедральна невідома особа чоловічої статі насильно утримує дитину.

«Чоловік винайняв кімнату у гуртожитку. Близько 12-ї години я помітила, що останній зайшов до приміщення з незнайомою мені дівчиною, на вигляд років 10. Ймовірно, поверталася зі школи, оскільки на плечах в неї був рюкзак. Через деякий час прибиральниця почула крики про допомогу, що лунали з кімнати. Ми вибили двері, дівчинка вибігла. Затримати невідомого нам не вдалося», - розповіла чергова. Про це інформують у патрульній поліції Житомира.

«По приїзду патрульні одразу ж зателефонували матері дитини. Встановивши прикмети ймовірного кривдника, патрульні розпочали оперативна-пошукові дії. Вже через дві години по вулиці Київська поліцейські помітили підозрілу особу. Чоловік зізнався у причетності до випадку, що мав місце на передодні. З його слів патрульні встановили перебіг подій: чоловік звернувся на вулиці до дитини з проханням показати йому шлях до найближчого готелю. Дівчинка провела незнайомця. Натомість останній запропонував піднятися до кімнати, де на неї чекали солодощі. На що дитина погодилася. Чоловіка патрульні доправили до міського відділку поліції. Розпочато слідство», - зазначили у патрульній поліції.

У прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області Житомир.info розповіли, що чоловік вже притягувався до відповідальності за розбещення неповнолітніх.

«Подія мала місце близько 2-ї години дня 29 листопада. Особа 55-років запропонувала дитині солодощі. Його затримали сусіди. Чоловіка 1961 р.н. доставили до відділку поліції. Проживає він у Житомирі. Раніше притягувався до відповідальності за розбещення неповнолітніх», - сказала керівник прес-служби Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня близько 18.00 неподалік мосту через Іршу, що між селами Гранітним і Українкою Малинського району, невідомий чоловік, застосовуючи фізичне насильство, зґвалтував 17-річну дівчину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі