Влада

Двоє людей уже подали заяви на участь у конкурсі на посаду заступника голови Житомирської ОДА

1 December 2016, 09:39

Двоє осіб уже подали документи на конкурс на заміщення вакантної посади заступника голови – керівника апарату Житомирської облдержадміністрації.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла головний спеціаліст відділу кадрової роботи Житомирської ОДА Людмила Бугайова.

«Заяви подали дві особи. На даний момент ще дві особи підходили з документами, сьогодні обіцяють подати їх до кінця дня. Умовами конкурсу визначено, що 1 грудня до кінця робочого дня, тобто до 18:15, вони мають право подати документи. Потягом трьох днів ми повинні розглянути ці документи і прийняти рішення про відповідність їх вимогам оголошеного конкурсу. Ті двоє осіб, які вже подали заяви, умовам конкурс відповідають», – зазначила вона.

Нагадаємо, посаду заступника голови – керівника апарату ОДА до вересня 2015 року займав Вячеслав Поліщук, в квітні 2016 року цю посаду зайняв Ігор Гундич, який з 27 жовтня – голова Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, відповідне розпорядження «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади» голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич підписав 15 листопада 2016 року. Станом на 25 листопада 2016 року до Житомирської облдержадміністрації жодна людина ще не подала документи на конкурс на заміщення вакантної посади заступник голови – керівника апарату.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі