Події

У готелі «Житомир» п’яний постоялець погрожував працівникам і охоронцям зброєю

1 December 2016, 12:43

Вранці 1 грудня у готелі «Житомир» постоялець поконфліктував із працівниками закладу. Під час суперечки вони помітили у чоловіка ніж і викликали охорнців.

Про це повідомили Житомир.info читачі.

Інформацію про подію Житомир.info підтвердила й прес-офіцер патрульної поліції Діна Корчевна.

«До патрульної поліції близько 11:00 надійшов виклик від охоронної фірми щодо того, що невідома особа погрожує предметом, схожим на зброю, працівнику готелю «Житомир». Прибувши на місце події, патрульні поліцейські виявили цього чоловіка. Провівши поверхневу перевірку, виявили також дві одиниці загострених предметів і два предмети, схожих на зброю. Зазначений чоловік дозвільні документи на носіння та зберігання цього виду зброї мав, проте перебував у стані явного алкогольного сп’яніння. Була викликана слідчо-оперативна група. Предмети було вилучено. Особу доправлено до міськвідділу поліції для написання пояснення», – розповіла вона.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Сінгури 26 листопада група чоловіків у стані алкогольного сп’яніння нанесли тілесні ушкодження двом інспекторам Житомирського відділення поліції, коли правоохоронці за порушення Правил дорожнього руху зупинили їхній автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі