Місто

Синоптики прогнозують мокрий сніг, хуртовини і ожеледь у Житомирській області

1 December 2016, 14:23

За інформацією Українського гідрометцентру протягом 2-3 грудня у зв’язку з переміщенням циклону з північного заходу на більшій частині території країни очікуються сильні опади у вигляді мокрого снігу, ожеледь, хуртовини та пориви вітру до 17-22 м/с. Приріст снігового покрову становитиме 15-20 см.

Про це повідомляє управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

«Саме тому управління звертається до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження», – йдеться у повідомленні.

Разом з тим на сайті Укргідрометцентру зазначають, що на Житомирщині упродовж 2 грудня очікується сильний мокрий сніг при температурі повітря вночі до -3° і вдень до 2 градусів тепла. При цьому 3 грудня, за прогнозами синоптиків, знову похолодає: денна буде до -4°, а нічна – до -6°.

Прес-служба Житомирської ОДА при цьому інформує, що на дорогах Житомирської області місцевого та державного значення проїзд забезпечується у повному обсязі.

«На автодорогах працює 49 одиниць техніки, у черговому режимі перебуває 67 одиниць. Задіяно 68 осіб, у черговому режимі перебуває 96 особи. У тому числі на дорогах державного значення працює 44 спецмашини, у черговому режимі залишається 24. Задіяно 60 працівників, у черговому режимі – 32 працівника. На дорозі М-06 Київ-Чоп працює 22 одиниці техніки та 29 осіб. На М-07 Київ-Ковель-Ягодин – 5 одиниць техніки та 7 осіб», – пишуть на сайті ОДА.

Тим часом пропонуємо переглянути фото першого дня зими у житомирськму парку культури і відпочинку

Фото Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі