Влада

Голови місцевих рад Житомирської області достойно виступили на перших всеукраїнських змаганнях

2 December 2016, 14:15

У Ворохті Івано-Франківської області 24-28 листопада під девізом «Хай перемагають сильніші» пройшли перші Всеукраїнські змагання серед голів обласних, районних, сільських та селищних рад.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

«Серед 19 збірних команд з усієї України у всіх видах змагань була представлена й збірна команда Житомирщини. У програмі Всеукраїнської спартакіади - змагання з волейболу, тенісу настільного, міні-футболу, шахів, шашок, гирьового спорту та дартсу. Збірна команда Житомирщини була укомплектована за результатами обласної спартакіади, що дало можливість успішно виступити на такому престижному та представницькому спортивному форумі», - йдеться у повідомленні.

У змаганнях з міні-футболу житомирська команда, почергово перемігши збірні команди Київської та Рівненської областей, впевнено вийшла у фінал, де на неї чекали господарі турніру – команда Івано-Франківської області. За результатами нелегкої боротьби команда Житомирщини виборола почесне друге місце, поступившись золотом господарям змагань.

Перемігши всіх своїх суперників у групі, у фіналі змагань з настільного тенісу голова Пулинської районної ради Анатолій Липко посів другу сходинку і приніс у командну скарбничку ще одну срібну медаль.

У змаганнях жінок Житомирську область гідно представила Зінаїда Мухлінська, голова Тенківської сільської ради Пулинського району: завдяки її четвертому місцю наша команда тенісистів впевнено посіла друге місце, пропустивши вперед тільки команду Запоріжської області.

У секторі гирьового спорту Юрій Лосовський, голова Новороманівської сільської ради Новоград–Волинського району посів четверте місце. У змаганнях з шашок шосте місце виборола Лілія Бойко, голова Токарівської сільської ради Новоград-Волинського району, сьомим у змаганнях шашистів став Олексій Борисюк, голова Майстрівської сільської ради Новоград-Волинського району.

 

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі