Місто

Житомирські школярі передали військовим 95-ї бригади солодощі та іграшки для дітей Луганщини та Донеччини

2 December 2016, 18:19

Солодощі, теплі речі, іграшки та книжки передали дітям Луганщини та Донеччини житомирські школярі. Усі речі збирали у стінах гуманітарної гімназії №23.

За словами організаторів і вчителів гімназії, до збору гуманітарної допомоги долучились не тільки їх учні, але й вихованці усіх шкіл Житомира.

Самі ж дітлахи розповідають, принесли свої книжки, іграшки та солодощі, бо хочуть, щоб і діти сходу України відчули, що про них не забули і їм завжди прийдуть на допомогу.

«Я знав, що потрібно принести, – і я приніс. Я знаю, що воно не піде на смітник, а в добрі руки. Саме тому я приніс. Я хочу передати їм привіт, щоб вони були здорові, ніколи не хворіли і жили в мирі», – каже учень гімназії Володимир Козир.

«Я би хотіла, щоб такі дітки мали змогу навчатись, щоб вони мали дах над головою, щоб були біля мами, біля тата, які завжди будуть поряд. Щоб вони ніколи не забували, що діти в Житомирі, і в усій Україні завжди будуть готові допомогти. Я хочу, щоб їм було тепло і, щоб вони знали, що в Житомирі є така дівчинка, яка про них не забула і хоче, щоб їм було тепло», – розповідає Софійка Шуневич.

Почесну місію доправити подарунки дітям Луганщини та Донеччини житомирські школярі доручили військовослужбовцям 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Ті не приховують посмішок та кажуть, увесь вантаж вже на наступному тижні знайде своїх адресатів.

«Я думаю, що найближчим часом всі ці речі відбудуть на схід України, як на Донеччину, так і на Луганщину. Я думаю, що це буде до нового року, бо ці подарунки є новорічними. Я дуже радію за їх тепле та чуйне відношення до Збройних сил, до людей. Як дорослих, так і діточок сходу. Вони за нас переживають, вони не шкодують нічого. Я думаю, що вони також відривають частинку себе і дарують добро іншим людям», – каже військовослужбовець 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Дмитро Кучерчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі