Місто

Бокс у Житомирській філармонії: понад 80 спортсменів із 10 областей

3 December 2016, 11:07

П’ятий Всеукраїнський відкритий турнір з боксу, присвячений Дню Збройних Сил України та вшануванню пам’яті майстрів спорту Олега Зубенка та Богдана Брусєнцова 2 грудня стартував у Житомирі. Вперше турнір відбувається у приміщенні Житомирської обласної філармонії ім. С. Ріхтера.

Про змагання розповіла начальник управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь.

«Щороку Федерація боксу спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту проводить змагання. Цього року ми їх трохи перейменували, ми їх присвятили саме Дню збройних сил України, в рамках патріотичного виховання нашої молоді. Тому що спорт завжди піднімав дух нашої нації, думаю, буде доречно, коли вихідні дні перед днем ЗСУ у нас пройдуть у патріотичному напрямі.

Чому у філармонії? Дійсно, у багатьох це викликало здивування, але коли ми за 2 тижні почали шукати залу, тому що хто приїжджає на коли, було дуже складно зі спортсменами з інших областей,  то виявилося, що у нас в Житомирі просто не вистачає ігрових зал для того, щоб провести цей турнір. Не змогли знайти іншу залу і впросили директора філармонії, щоб нас впустили до філармонії, щоб цей захід відбувся. Сьогодні очікуються з 10 областей близько 80 учасників, наші житомирські ще, плюс суддівська колегія – разом майже 100 учасників», - зазначила Світлана Гресь.

3 грудня об 11.00 год. стартує півфінал змагань,  4 грудня об 11.00 год. – фінал турніру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі