Події

У Житомирі затримали раніше судимого чоловіка, який вистрелив у людину

3 December 2016, 11:28

Чоловік, якого 2 грудня поранили на вулиці Крошенській у Житомирі, перебуває в реанімації, йому вистрелили гумовою кулею в лоб.

Про це у коментарі Житомир.info 3 грудня розповіла речник головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Подія сталася близько 17:04 між двома чоловіками - 1982 і 1985 років народження. Обидва раніше судимі. Суперечка продовжилася використанням одним із них пристрою для відстрілу гумових куль. В результаті інший отримав проникаюче поранення лобної ділянки голови. Потерпілий знаходиться без свідомості в реанімаційному відділенні лікарні. Інший учасник події затриманий у порядку статті 208 «Затримання уповноваженою службовою особою» Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочате кримінальне провадження за замах на вбивство. Пристрій для відстрілу гумових куль, із якого, ймовірно, здійснено постріл, вилучений, він вважається знятим з обліку у зв'язку зі втратою власника. Призначена експертиза, яка має підтвердити, що саме з цього пристрою зроблено постріл. Причини конфлікту встановлюються. Відомо про неприязні стосунки між учасниками події. Що призвело до конфлікту, потребує встановлення, бо потерпілий знаходиться в реанімації, а інший учасник конфлікту подає недостовірні дані, які потребують перевірки», - розповіла Ващенко.

На сайті Нацполіції в області йдеться, що подія трапилася неподалік багатоповерхівки на вулиці Покровській в Житомирі. Обидва учасника події житомиряни, стріляв молодший. 

Як повідомляв Житомир.info, 2 грудня у Житомирі близько 17.00 на вулиці Крошенській поранили чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі