Місто

У житловому комплексі «Домашній» показали, з яких матеріалів будують і якими темпами йде будівництво

5 December 2016, 09:27

Ще півроку тому тут навіть фундаменту не було, а вже зараз стрімкими темпами зводиться житловий комплекс. Комфортні рішення у плануваннях квартир, якісні, перевірені матеріали та технології будівництва – усе це об’єднує у собі ЖК «Домашній».

«Як вам відомо, ЖК «Домашній» був на початок будівництва третім проектом молодої але амбітної компанії «Аrt house group». На сьогоднішній день наших проектів вже 7 по всій Україні. Це будівництво багатоповерхових будинків і таунхаусів у місті Нитішин, Кам'янець-Подільський Хмельницької області. Зараз стартують проекти у місті Южному на березі моря, також ми будуємо житлові будинки у місті Черкаси і м. Вараш Рівненської області. Ми - молода, амбітна команда і плануємо наше будівництво як з власних побажань, але в першу чергу ми враховуємо побажання українців в цілому. Наше будівництво починається не з будівельних робіт. В першу чергу ми моніторимо ринок кожного регіону, потім отримуємо всі дозвільні документи на початок будівельних робіт, а також погоджуємо всі технічні умови: га підключення газу, електроенергії, води, каналізації. І тільки після цього ми починаємо будівельні роботи і продаж квартир», - розповідає директор ТОВ «Артхаус груп» Андрій Добжанський.

На будівництві розповідають, вони будують з висококласних матеріалів, тож можуть гарантувати якість. Аби здати об’єкт вчасно, тут працює понад півсотні кваліфікованих працівників.

«Перший бетон ми прийняли 28 липня, 4 місяці і ось – наше дітище. Загалом у нас виходить 16 поверхів, включаючи фундамент. Всі роботи ведуться згідно з будівельними нормами і правилами. Всі матеріали сертифіковані, є паспорти якості, крім того такі матеріали як розчин, бетон, цегла проходять повторний контроль тут на будівництві. Утеплюється фасад мінватою – 12 см. Досить теплий будинок буде. Я на півночі довгий час працював, за цією технологією ми будували будинки. 30-40 градусів чудово тримає тепло, 1-й поверх у нас утеплюється ще з боку підвалу, покрівля теж – утеплювач 20 см. Тож промерзання не буде, буде тепло», - пояснює директор ТОВ «ПБК» Михайло Мамаєв.

Усі, хто придбає житло у ЖК «Домашній» вже у 2017 році отримають нагоду переїхати у затишні оселі у комфортному районі.

«Компанія «Артхаус» зарекомендувала себе на ринку нерухомості як надійний та відповідальний забудовник. ЖК «Домашній» – це новий формат будівництва, якого в місті Житомирі ще не будували. Хотілося б зазначити, що сам район, в якому ведеться будівництво, дуже зручний за своїм розташуванням. Поблизу знаходяться продовольчі ринки, супермаркети, школи, розважальний комплекс та дуже зручна транспортна розв'язка. ЖК «Домашній» - ласкаво просимо до дому!», - зазначає начальник відділу продажів Валентин Кривопішин.

Забудовники наголошують: вони зводять не просто чергову багатоповерхівку, а створюють новий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою системою відео нагляду та охороною. Тут буде усе необхідне для комфортного життя родин: від спортивних та ігрових майданчиків до величезного паркінгу, магазинів, відділень банків та дитячого садка.

Контакти ЖК «Домашній»

Телефон: (068) 955-45-45

Адреса: вул. Євгена Рихліка,11 (раніше 5-й пров. Щорса)

Графік роботи: пн.-сб. 9:00 - 20:00; нд. 10:00 - 18:00

Сайт: dom-zt.com.ua

Facebook: https://www.facebook.com/ZHKdomashniy/

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі