Події

Водій ВАЗу розшукує свідків ДТП, яке сталося під час ожеледиці на Київському шосе у Житомирі

9 December 2016, 11:29

У Житомирі 8 грудня на Київському шосе, 126 через ожеледицю сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.

За словами водія автомобіля ВАЗ 2113, він їхав прямо по трасі і не помітив, як далі почав розвертатися інший автомобіль та зупинився посеред дороги.

«Вчора, 8 грудня, об 11 годині на Київському шосе, 126 (біля заправки АNP) сталося ДТП. Я їхав по своїй дорозі і не побачив, як з правого боку почав розвертатися і виїжджати інший автомобіль. Через дуже слизьку дорогу, ожеледицю, я врізався в той інший автомобіль, який зупинився посеред дороги. Поки ми оглядали автомобіль, водій сів в машину та поїхав. Ми навіть увагу не звернули на те, що це за марка була: можливо Peugeot, можливо Citroen. Я дуже прошу допомогти мені у розшуку даного авто. Може хтось бачив, чи є в когось на реєстраторі відео ДТП. Прошу дзвонити на номер телефону 096-18-27-888. Олександр», - розповів водій ВАЗу.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 8 грудня за день сталося 17 дорожньо-транспортних пригод. Також у Житомирській області частково відмінені автобуси міжміського сполучення через ожеледицю на дорозі.

Відео з реєстратора водія автомобіля ВАЗ 2113

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі