Суспільство

На Житомирському автовокзалі 19 пасажирів отримали направлення на роботу

9 December 2016, 15:15

Майже два десятка відвідувачів Житомирського автовокзалу отримали направлення на роботу, поспілкувавшись з представниками роботодавців.

Про це 7 грудня написав сайт Житомирського регіонального центру зайнятості.

«Відвідувачі центрального автовокзалу у Житомирі мали можливість безпосередньо поспілкуватись з представниками 9 роботодавців Житомира, які нині мають потребу у працівниках: ТОВ «Обербетон Україна», ЗАТ «Житомирські ласощі», ТОВ «Група Рітейлу України» (супермакет «Караван»),  ПАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів», ТОВ «Торговий дім «Смачний світ», ТОВ «Телеконтакт Житомир», ТОВ «Кон Бріо», Житомирський завод огороджувальних конструкцій та ТОВ «Кафе №7». Провідні підприємства міста пропонували відвідувачам ярмарку близько 150 вакансій. 19 відвідувачів після спілкування з представниками роботодавців отримали направлення на працевлаштування», - розповідає сайт.

Також повідомляється, що на ярмарку вакансій 7 грудня фахівці обласного та Житомирського міського центрів зайнятості консультували гостей міста про послуги служби зайнятості, пропонували професійну консультацію із застосуванням сучасних методів тестування. Відвідувачі ярмарку могли ознайомитись з усіма актуальними нині в області вакансіями, а їх у базі даних служби зайнятості зараз понад 1700.

Як повідомляв Житомир.info, ярмарки вакансій пройшли одночасно на трьох автовокзалах області: у Житомирі, Коростені та Новограді-Волинському.

Фото Житомирського регіонального центру зайнятості

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі