Події

У селі Житомирської області п’яний водій на Chevrolet збив велосипедиста, чоловік в реанімації

9 December 2016, 17:20

У селі Прибережне Ружинського району Житомирської області 7 грудня автомобіль Chevrolet збив велосипедиста, який зараз знаходиться в реанімації в Києві.

Про це Житомир.info розповів місцевий мешканець.

«У селі Прибережне Ружинського району 7 грудня сталася ДТП. Сільський голова на автомобілі Chevrolet Aveo травмував велосипедиста, який зараз знаходиться в реанімації в Києві. І голова однозначно був п’яний, і я не хочу, аби ця подія замовчувалася. Поліцію також викликали», - розповів місцевий мешканець.

У прес-службі ГУ НП у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«Є у нас таке повідомлення. О 17.35, 7 грудня, до чергової частини Ружинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Прибережне цього ж району сталася ДТП, під час якого травмовано місцевого жителя 1969 р.н. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що близько 17.30 водій, теж місцевий житель 1960 р.н., керуючи автомобілем марки Chevrolet Aveo, не врахувавши дорожньої обстановки, здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Під час медичного огляду водія було встановлено, що водій був у стані алкогольного сп’яніння. Триває слідство», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, в Ружині нетверезий водій ВАЗу смертельно травмував жінку-пішохода

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі