Події

Через сварку з рідними 16-річний житель Житомирської області втік до Вінниці

13 December 2016, 16:37

Працівники відділу превентивної діяльності Вінниччини спільно з працівниками карного розшуку знайшли та повернули додому 16-річного Владислава Вігуру з Житомирської області. На минулому тижні підліток приїхав в Вінницю до знайомої, після чого зв’язок з ним був втрачений.

Поро це пише сайт ГУ НП у Вінницькій області.

«З заявою про зникнення сина до вінницької поліції звернулися його батьки. Вони розповіли, що 5 грудня їхній син приїжджав в Вінницю до знайомої. Близько шостої години вечора він пішов від дівчини та додому не повернувся. Тиждень підлітка шукали вінницькі поліцейські і знайшли 12 грудня на одній з вулиць міста. Як з’ясувалася, весь цей час неповнолітній житомирянин проживав у свого товариша. Як стало відомо, хлопець цілеспрямованого переховувався від рідних через сварку з ними. Підліток хотів навчатися у Вінниці, а батьки не дозволяли залишати йому рідне місто», - йдеться у повідомленні

У прес-службі ГУ Нацполії у Житомирській області Житомир.info розповіли про те, що за словами рідних, хлопець поїхав на навчання 5 грудня і зник.

«7 грудня до поліції надійшло повідомлення від жительки Чуднівського району про те, що ще 5 грудня її 16-річний син поїхав на навчання та не повернувся. Цього ж дня, 7 грудня, він вийшов на зв’язок та повідомив, що він знаходиться у Вінниці у своєї знайомої», - розповіла керівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

Фото ГУ НП у Вінницькій області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі