Суспільство

Ми будуємо і здаємо в експлуатацію, - ЖК «Мрія на Покровській»

14 December 2016, 09:00

На ринок нерухомості Житомира прийшов новий забудовник – компанія «Комфортбуд Плюс». В районі агротехнічного коледжу, вул. Героїв Чорнобиля, біля станції швидкої медичної допомоги розпочато будівництво нового 5-ти секційного житлового будинку на 10 поверхів.

У будинку, згідно плану, будуть переважно однокімнатні квартири квадратурою від 44 до 47 кв.м та двокімнатні від 61 кв.м. Всі з можливістю індивідуального підходу до планування квартир і великими панорамними вікнами.

«Квартири такого планування, що з кухні, яка, до речі, складає 14-15 кв. м, можна зробити велику студію чи гостинну. Це не та кухня у звичайному для нас розумінні. З такої квартири можна зробити 2 кімнати і студію, чи одну велику спальню і кімнату для прийому гостей.  Простір для фантазії необмежений – все, що ви забажаєте», - говорить Олександр Студенець, представник забудовника в Житомирі.

За словами забудовника, для будівництва використовуватиметься тепла керамічна цегла, в кожній квартирі індивідуальне газове опалення, лічильники. Все це уже входить у вартість квартири. Окрім того, місце розташування будинку ідеальне з точки зору транспортної розв’язки та інфраструктури. Поруч знаходиться стадіон, ринок, школи та зони відпочинку, де можна проводити вільний час влітку.

«Зовнішньо будинок матиме привабливий вигляд. Ми використовуємо вентильовані фасади з алюмінієвих композитних матеріалів. Одна з переваг будинку – у поєднанні червоної керамічної цегли та утеплювальних матеріалів. Саме так досягається ефективне теплозберігання. Перший поверх ми плануємо оздобити керамогранітними плитами», - акцентує Олександр.

«Комфортбуд Плюс» не лише будує, але й здає в експлуатацію будинки. Адже згідно чинного законодавства і норм ДБН саме 10-поверхів дозволяє здати будинок в повністю готовому для проживанні стані з підключенням усіх комунікацій до закінчення будівництва. За три роки існування компанії збудовано і здано в експлуатацію 6 житлових будинків.

За переконанням забудовника, через рік люди матимуть на руках всі документи на квартири і готову першу секцію.

Встигніть купити квартиру за акційною ціною! Тільки на перших 5 квартир ціна складає 8290 за кв.м.

ЖК «Мрія на Покровській» - Ваші мрії втілюються в життя.

Контакти відділу продажу за тел: 068 832 – 08 – 03; 068 831 – 37 - 73

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі