Суспільство

Як зекономити на покупці авто до 40 %

19 December 2016, 10:28

Нині автомобіль вийшов з категорії «розкіш» і став справжнім предметом необхідності. І хоча у свідомості багатьох людей авто все ще асоціюється з непідйомною сумою – ми переконуємо: автомобіль Вашої мрії – це реальність!

Сьогодні автомобіль з-за кордону вже став повсякденною і досить доступною річчю, хоча багатьох відлякує процедура розмитнення, котра обходиться ледь чи не в половину вартості авто.

У такому випадку вигідною альтернативою машинам з Європи стають аукціонні майданчики США, завдяки яким можна заощадити 35-40 % вартості автомобіля, не втрачаючи на його якості. Причому, економія вже включає в себе транспортування, оформлення всіх необхідних документів і розмитнення.

Наприклад, сьогодні придбати автомобіль економ-класу 2012-2014 років випуску можна лише за 7,5-8 тисяч доларів, в той час як покупка аналогічної моделі в Україні обійдеться набагато дорожче.

Експерти стверджують: одна з головних переваг покупки авто з США – краща якість та укомплектованість за умов набагато нижчої ціни. Американські машини розраховані на тривалий термін служби і характеризуються високою надійністю. Три-п'ятирічні машини практично не відрізняються від нових, а їх собівартість після кількох років служби стає значно нижчою.

Однак для того, щоб отримати саме те авто, про яке Ви мріяли, і заощадити кошти – варто звернутися до спеціалістів. У Житомирі профільною фірмою, що спеціалізується на покупці авто у США, є компанія «Autosity». На сайті autosity.com.ua Ви не лише знайдете вигідні «гарячі пропозиції», а й отримаєте відповідь на низку питань, що виникають перед і в процесі покупки авто на аукціонному майданчику.

Варто звернути увагу, що експерти «Autosity» підберуть для клієнта авто, що відповідатиме всім бажаним параметрам і характеристикам, а також перевірять його історію, завдяки чому Ви будете впевнені, що обраний автомобіль потрапив на аукціон виключно законним шляхом.

Тому якщо Ви бажаєте придбати якісне авто, не переплачуючи за це тисячі доларів – аукціонні майданчики США та професійний супровід експертів – саме те, що Вам потрібно.

Консультацію фахівця  можна швидко отримати за номерами телефону (098) 480 11 66, (095) 480 11 66, (073) 480 11 66.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі