Події

Двох працівників поліції звільнили після дебошу в кафе житомирського торгового центру

15 December 2016, 17:49

Увечері 13 грудня у кафе «Шашличний двір», що по вулиці Київській, 77, двоє працівників поліції з Брусилівського району, будучи напідпитку, порушували громадський порядок і погрожували ножем відвідувачам закладу.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«У «Шашличному дворі», що в ТРЦ «Глобал UA» позавчора ввечері, 13 грудня, двоє співробітників Брусилівської поліції, котрі пройшли переатестацію, вирішили «замочити» корочки, але багато випили алкоголю і почали неадекватно поводитися, буянити, розмахувати ножем, ходячи по закладу, а також, демонструючи посвідчення, погрожували всіх «пов’язати». Крім того, відмовилися розраховуватися по рахунку. Вони були без форми, вдягнені «по гражданці». Приїхали поліцейські, затримали їх, хоча ті «смикалися», провокували всіх. Поліцейські, які приїхали на місце події, працювали нормально. А один із неадекватів намагався вирвати в одного з правоохоронців пістолет, смикаючи за кишеню», – розповів житомирянин Дмитро, який став свідком поліцейського дебошу.

Інформацію про подію Житомир.info у коментарі підтвердила речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Подія справді мала місце, це були працівники поліції з Брусилівського району. Подібна поведінка, однозначно, негідна. Було призначено службове розслідування і, згідно з наказом начальника, їх було звільнено за дискредитацію правоохоронних органів. Всі матеріали передаються до прокуратури», – підтвердила Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 6 листопада о п’ятій ранку двоє співробітників управління захисту економіки Нацполіції влаштували бійку зі стріляниною в житомирському стриптиз-барі «Тік-Так». Причиною конфлікту стало те, що двоє чоловіків, які відпочивали у клубі, відмовилися оплатити рахунок. Коли на місце прибули охоронці, чоловіки почали штовхати їх і наносити удари, один з відпочиваючих дістав пістолет і здійснив два постріли у стелю, після чого очевидці викликали поліцію. 8 листопада обох правопорушників відсторонили від виконання службових обов’язків, а 9 листопада, за результатами службової перевірки, їх звільнили з обійманих посад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі