Діалоги

«Діалоги» на Житомир.info: сюрпризи Різдвяного ярмарку-2017 та фокуси від святого Миколая

15 December 2016, 18:16

Яким буде цьогорічний Різдвяний ярмарок, чи планують встановлювати льодові фігури та на яких локаціях відбуватиметься святкування новорічних свят. Відповіді на усі ці запитання дасть керівник проекту «Різдвяний ярмарок-2017» Олександр Рєвнівцев.

Гість програми «Діалоги» на Житомир.info у прямому ефірі розповість, які сюрпризи підготували для житомирян організатори, чи буде на ярмарку представлена житомирська сувенірна продукція та чи планують організатори ярмарку проведення фестивалів та майстер класів.

Окрім того, Житомир.info приготував для своїх читачів справжній новорічний сюрприз. Одразу після розмови з керівником проекту «Різдвяний ярмарок-2017» у гості до студії прийде Святий Миколай.

Захід проходить за підтримки Житомирської міської ради, Фонду родини Розенблат та за сприяння управління культури Житомирської обласної державної адміністрації.

Генеральний спонсор – Житомирський лікеро-горілчаний завод, спонсори - ЗАТ «Житомирські ласощі», «Кромберг енд Шуберт», «ЛаМода». Спонсор Резиденції Святого Миколая – ПП Fortress, спонсор дитячої локації – житловий комплекс «Домашній».

Партнери – ГО «Мьюзік Бразерс», ГО «Житомир, зроби голосніше».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі