Суспільство

ПриватБанк радить житомирянам перейти на дистанційне банківське обслуговування у сезон грипу

16 December 2016, 10:00

У період зростання захворюваності населення на грип та ГРВІ, знизивши до мінімуму відвідування багатолюдних місць, ПриватБанк рекомендує житомирянам перейти на користування безконтактними технологіями та інтернет-банкінгом.

ПриватБанк надає клієнтам можливість користуватись будь-якими банківськими послугами, не виходячи з дому чи офісу. Не обов’язково відвідувати відділення банку - можна користуватись послугами інтернет-банку Приват24, мобільними додатками (Скарбничка, Мої вклади, тощо), здійснювати платежі за номером 3700.

Таким чином, клієнти мають змогу безпечно купувати товари, оплачувати комунальні послуги, здійснювати перекази чи поповнення рахунку мобільного телефону, а також багато інших фінансових операцій.

Корпоративні клієнти ПриватБанку, в тому числі державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 і в будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою онлайн-банку Приват24. Отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток Приват24 Business.

Не слід забувати і про той факт, що одним із джерел поширення вірусів можуть бути паперові гроші. З карткою ПриватБанку з технологією безконтактного розрахунку PayPass для оплати покупки навіть непотрібно передавати картку в руки касиру. Досить піднести картку до зчитувального пристрою на касі і покупка буде оплачена.

Бережіть своє здоров'я і здоров'я своїх близьких.

Приват24 – найпопулярніший Інтернет-банк в Україні та один із найбільших у Східній Європі; Загальна кількість клієнтів Приват24 становить 3,9 мільйона. Понад 2,3 мільйона клієнтів установили мобільний платіжний додаток Privat24. Щодня в Приват24 здійснюється понад 700 тисяч операцій і реєструється 12 тисяч нових користувачів.

Декілька ефективних способів, як не захворіти на грип цієї зими

Під час хвороби медики рекомендують пити більше рідини і не займатися самолікуванням. Про аспірин та антибіотиках краще забути - вірусні інфекції не сумісні з антибіотиками, які не зменшують, а тільки збільшують ризик ускладнень.

В санепідемслужбі звертають увагу на те, що нинішній штам грипу в значній мірі вражає працездатну частину населення. Хвороба розвивається стрімко - протягом декількох годин піднімається висока температура, яка супроводжується важким інтоксикаційним синдромом. Такими ж темпами прогресує пневмонія, яка розвивається на тлі грипу і може становити загрозу життю.

Безпечніше і дешевше хвороба попередити, ніж лікувати. У якості профілактичних заходів рекомендуються вакцинація, дотримання гігієни, тимчасова відмова від масових заходів, відвідування місць скупчення потенційних носіїв вірусу та часті провітрювання приміщення.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі