Суспільство

«Клін Стрім» - чистота рук в потрібному місті в необхідний час

19 December 2016, 09:00

Нове слово у засобах побутової дезінфекції представляє «Клін Стрім» (CLEAN STREAM) – антисептичний гель для рук в одноразових стіках, запатентований житомирським виробником, який на даний час не має аналогів в Україні.

«Клін Стрім» знищує бактеріальну флору, включаючи туберкульозну паличку, збудників грипу та інших респіраторно-вірусних інфекцій, а також збудників гепатитів  В і С, ВІЛ, герпесу. Захищає протягом 3-х годин, одразу висихає і не пошкоджує шкіру рук. Не потребує змивання. «Ноу хау» запатентував житомирянин Ігор Коцюба, який налагодив випуск і виробництво антибактеріального  засобу у формі стіка.

«Ідея з’явилася дуже просто –  з розповсюдженням вуличної їжі я, купуючи каву на вулиці, використовую цукор у стіках. І одного разу збагнув – а чому не зробити щось таке ж зручне і комфортне у використанні для захисту і профілактики від бактерій та вірусів? Так виникла ідея створити антибактеріальний гель у  формі стіка.  Вивчивши ринок, ми зрозуміли, що нічого подібного ще не має, розробили склад, матеріали, саму концепцію і  приступили до реалізації», - говорить Ігор Коцюба, власник і ідеолог ТОВ «Клін Стрім».

«Він призначений для всіх верств та категорій населення. Волога серветка ні в яке порівняння не йде з нашим стіком. Серветка – це найменш діючий засіб для дезінфекції рук, це лише бруд витерти в механічний спосіб. Найбільш розповсюджена помилка - взяти мало засобу і погано протерти руки. Кількість антибактеріального гелю в стіку – 2 грама – дозволяє максимально ефективно знищити 99% мікробів з поверхні обох рук.  Хірург не витирає серветкою руки перед операцією, чи не так? Особисто я вважаю антибактеріальний гель у стіках знахідкою для рестораторів, власників кафе та закладів громадського харчування. Товар відноситься до двох сегментів ринку B2B та B2С», - додає Ігор.

Антибактеріальний  гель у стіках вже доступний пересічному громадянину в аптеках міста та магазинах побутової хімії, вартість його складає до 1 гривні. Це, напевно, єдиний товар на ринку за такою ціною.

ТОВ «Клін Стрім» відомий своїми дезінфікуючими засобами також у великих об’ємах (від 0,250 мл до 5 літрів) для використання у поліклініках, лікарнях, косметичних салонах тощо. 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі