Місто

У Житомирі втретє запрацював Різдвяний ярмарок

20 December 2016, 11:49

Танці, пісні, фаєр-шоу і кілька тисяч людей на майдані Корольова - так 19 грудня в Житомирі розпочався традиційний Різдвяний ярмарок.

На майдані Корольова запалили головну ялинку міста і встановили будиночок, у якому розміститься резиденція Святого Миколая.

Також на майданчику біля ялинки та на Новому бульварі розгорнувся Різдвяний ярмарок. У будиночках на майдані Корольова можна придбати новорічні подарунки: сувеніри , іграшки та прикраси ручної роботи. На Новому бульварі розмістився фуд-корт, де можна придбати глінтвейн і вуличну їжу.

На відкриття Різдвяного ярмарку завітали тисячі людей. Дітей розважали аніматори у костюмах героїв улюблених мультфільмів, виступали творчі колективи міста, а після запалення вогнів на головній ялинці міста на житомирян чекало фаєр-шоу.

Організатор заходу - Житомирська міська рада та Фонд родини Розенблат за сприяння управління культури Житомирської обласної державної адміністрації.

Генеральний спонсор – Житомирський лікеро-горілчаний завод, спонсори - ЗАТ «Житомирські ласощі», «Кромберг енд Шуберт», «ЛаМода». Спонсор Резиденції Святого Миколая – ПП Fortress, спонсор дитячої локації – житловий комплекс «Домашній».

Партнери – ГО «Мьюзік Бразерс», ГО «Житомир, зроби голосніше».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі