Місто

На підтримку засудженого за побиття житомирських майданівців провели марш під гаслом «Савицький – не тітушка»

24 December 2016, 18:45

У Житомирі ввечері 24 грудня близько сотні учасників маршу на підтримку засудженого за побиття майданівців Володимира Савицького у супроводі поліції пройшли від майдану Соборного по вулиці Великій Бердичівській до апеляційного суду.

Учасники ходи вигукували патріотичні гасла та скандували «Савицький – не тітушка». Ходу супроводжувало кілька поліцейських машин, а по периметру колони йшли близько 50 співробітників Нацполіції та Нацгвардії.

Нагадаємо, 21 грудня Апеляційного суду Житомирської області частково задовольнив апеляційну скаргу адвоката Володимира Савицького на вирок Богунського райсуду Житомира, залишивши в силі звинувачення за ч.4 ст. 296 ККУ (Хуліганство) та покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. Представники «Правого сектору», які прийшли на це судове засідання, планували організувати на підтримку Володимира Савицького 24 грудня марш під назвою «Свободу революціонеру».

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня цього року за побиття майданівців, які сталося 23 лютого 2014 року., житомирянина Володимира Савицького засудили до 5 років ув’язнення і взяли під варту в залі суду.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі