Місто

Депутати Житомирської міськради разом з мером каталися у тролейбусі на Маликова

29 December 2016, 15:37

Випробувати нові тролейбусну лінію на вулицю Маликова депутатів Житомирської міської ради запросив міський голова. Одразу по завершенню сесії 29 грудня біля мерії на них чекали 2 тролейбуси. Депутат міської ради Тетяна Онопрієнко, яка мешкає на Маликова, розповіла, що до останнього не вірила в те, що проект встигнуть реалізувати вчасно.

«В липні ми виділили 300 тис. грн на проектно-кошторисну документацію. Напевно, 90% депутатів теж не вірили в те, що цей проект зможе бути реалізовано. І сьогодні я горда тим, що є першим пасажиром тролейбусу, який буде вирушати у мікрорайон Маликова. Це справжній новорічний подарунок для всіх мешканців мікрорайону. Працівники ТТУ вчинили справжній подвиг - за три місяці повністю було збудовано тролейбусну лінію. Я щиро вдячна міському голові за ту відповідальність, яку він взяв на себе. Таки його слово не розійшлося з ділом, і ми будемо цьому свідками», - сказала Тетяна Онопрієнко.

Тролейбус з депутатами вирушив на Маликова, де здійснив розворот і повернувся у центр. Мешканці мікрорайону, які вперше побачили там тролейбус, розповіли, що близько 20-ти років чекали на цю подію.

«Такі проекти повинні бут звичною практикою для міста. Місто повинне розвиватися і нічого складного в цих проектах нема. Насправді перший проект був розроблений 35 років тому. 35 років тому місто планувало запуск тролейбусного маршруту у цей мікрорайону. Спасибі депутатам міської ради за те, що підтримали цей проект, виділили гроші. Окрема подяка керівництву ТТУ і працівникам ТТУ, тому що вони не віддали цей проект підрядним організаціям. Вони своїми силами ночами робили цей проект, і на відміну від інших проектів, де йде мова про здорожчання, від розрахункової суми 6,9 млн вони ще зекономили понад мільйон гривень. 5,8 млн грн - це кінцева вартість проекту», - сказав міський голова Сергій Сухомлин і зазначив, що тролейбус на Маликова почне курсувати з 15 січня. Остаточний маршрут обіцяють оприлюднити згодом.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі