Місто

Власники квартир ЖК «Домашній» уже почали оздоблювати свої оселі

30 December 2016, 09:00

Продовжуємо висвітлювати хід робіт на будівельному майданчику житлового комплексу «Домашній», на вул. Євгена Рихліка, 11 (район Житомирського міськмолзаводу), що розташований недалеко від перехрестя вул. Покровська-просп. Незалежності в Житомирі (колишні Щорса-Ватутіна). Зараз триває будівництво 1-ї та 2-ї черг. На даний момент збудовані 8 поверхів першої секції, 7 – другої і 6 поверхів третьої секції, а також триває влаштування ростверків на четвертій та п’ятій секціях.

 «Ми розпочали будівництво укінці червня 2016 року, попередньо отримавши усю дозвільну документацію на будівництво, підведення та підключення усіх необхідних комунікацій, а саме електроенергію, газу, каналізації та води, не лише на час будівництва, а для постійного користування мешканців. З початку 2017 року також почнеться внутрішнє та зовнішнє оздоблення перших трьох секцій будинку та прилеглої території, а також будівництво 6, 7, 12 та 13 секцій. Укінці весни 2017 року планується здача перших трьох секцій, на кінець листопада 4 і 5 секцій», - розповідає директор замовника будівництва ТОВ «Артхаус груп» Андрій Добжанський.

Однією з головних переваг придбання житла в ЖК «Домашній» є те, що мешканці можуть замовити перепланування (безкоштовно) та повне оздоблення квартири «під ключ» до моменту введення будинку в експлуатацію.

«Ми намагаємось не обмежувати наших мешканців у реалізації своїх задумів. Людина приходить, дивиться квартиру і вирішує, наприклад, розширити кімнату за рахунок іншої, або об’єднати дві кімнати, або навпаки, збільшити кількість кімнат, і ми з радістю реалізуємо ці задуми. Також ми можемо повністю оздобити Вашу квартиру. Ще до моменту введення будинку в експлуатацію зробити усі внутрішні роботи, від системи опалення, сантехніки та електророзводки до втілення ексклюзивного дизайну інтер’єру. І на момент здачі будинку Ви отримаєте не «голі» стіни, а повністю оздоблене за власним задумом житло - квартиру своєї мрії. Це все реально у житловому комплексі «Домашній». Ласкаво просимо додому», - говорить Андрій Добжанський.

З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитись на сайті компанії http://dom-zt.com.ua або в центрі продажу ЖК «Домашній» - вул. Євгена Рихліка, 11 (колишній пров. 5-й Щорса).  

З питань покупки житла у житловому комплексі «Домашній» звертатися за телефоном: +38(068) 955 4545.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі