Події

У перший день нового року на пожежі в Житомирській області загинув півторарічний хлопчик

2 January 2017, 11:26

1 січня 2017 року у селі Добринь Хорошівського району Житомирської області від їдкого диму внаслідок пожежі задихнувся маленький хлопчик - мати винесла його з хати занадто пізно.

Про це 2 січня повідомив сайт управління ДСНС у Житомирській області.

«1 січня о 22:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що в с. Добринь Хорошівського району. До місця виклику негайно виїхало відділення вогнеборців 28-ї професійно-пожежної частини смт Іршанськ у складі 4 чоловік», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, господиня оселі ввечері задрімала. Прокинувшись від їдкого запаху диму, вона почала шукати своїх малолітніх дітей. Знайшовши 3-річну доньку, перелякана мати побігла за допомогою до сусідів, які і викликали вогнеборців. Вона залишила дитину під наглядом та повернулась у свій будинок за своїм півторарічним сином. Жінка швидко відшукала малюка та почала надавати йому допомогу. На жаль, врятувати життя хлопчику вже не вдалося. Медики, які прибули до місця надзвичайної події, констатували смерть дитини.

«По прибуттю рятувальників дім загальною площею 60 кв. м. вже повністю був охоплений полум’ям. Надзвичйники одразу почали відбивати вогонь, що міг перекинутись на господарську будівлю, яка стоїть під одним дахом з житлом. Силами бійців ДСНС о 23:07 пожежу вдалося локалізувати, а о 00:30 – ліквідувати. Вогнем знищені покрівля, перекриття та стіни будинку, причина пожежі встановлюється», - пишуть рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, жертвою побутової пожежі в Любарському районі 30 грудня 2016 року ледь не стали двоє малолітніх дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі