Місто

Більше 11 тисяч людей взяли участь у новорічних гуляннях в Житомирі

3 January 2017, 11:38

Із 31 грудня по 2 січня більше 11 тисяч жителів області та гостей міста стали учасниками святкових масових заходів у місті Житомирі. Правопорядок на вулицях обласного центру при цьому забезпечували понад 180 поліцейських та нацгвардійців.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«У ніч зустрічі Нового року та під час святкових вихідних правопорядок і публічну безпеку на вулицях міст та районних центрів області охороняли понад 180 поліцейських та нацгвардійців. Правоохоронці продовжують забезпечувати правопорядок у місцях проведення масових заходів. З 31 грудня на 1 січня на території області відбулось 12 масових заходів, пов’язаних зі святкуванням Нового року. У народних гуляннях взяли участь понад 8 тисяч громадян. Наступного дня святкові заходи продовжились, на концертах та гуляннях побували ще понад 3 тисячі полісян та гостей Житомирщини», – йдеться у повідомленні.

За інформацією Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини, грубих порушень громадського порядку під час новорічних святкувань та вихідних днів не зареєстровано. Під час проведення святкових заходів поблизу головних ялинок і на вулицях населених пунктів працювали посилені поліцейські патрулі.

«Загальна кількість зареєстрованих подій за минулі святкові та вихідні дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася. Нині поліція продовжує свою роботу із забезпечення публічної безпеки на вулицях міст і селищ області», – уточнюють у відомстві.

Нагадаємо, новорічну ніч на майдані Корольова в Житомирі зустріли кілька тисяч житомирян, фоторепортаж тут.

Як повідомляв Житомир.info, 2 січня 2017 року керівник проекту «Різдвяний ярмарок» Олександр Рєвнівцев написав заяву у поліцію стосовно пошкодження двох крижаних скульптур на вулиці Михайлівській у Житомирі. 3 січня фігуру «2017» доламали, у поліції стверджують, що вивчають відеозаписи вуличних камер.  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі