Події

Житомирська поліція вилучила записи відеокамер, де зафіксований факт пошкодження льодових фігур

3 January 2017, 17:45

Поліція отримала записи з міських відеокамер на вул. Михайлівській у Житомирі, де в ніч на 3 січня розтрощили льодові скульптури.

Про це у коментарі Житомир.info 3 січня розповіла заступник начальника відділу комунікації головного управління Національної поліції в Житомирській області Ольга Номерчук.

«Повідомлення про пошкодження дійсно було. Там було дві ситуації. Одна – коли дві жінки фотографувалися біля однієї з льодових фігур і ненавмисно зламали її. Це було в присутності працівників поліції, вони бачили. Відвідувачки зробили це без злого наміру. Друге повідомлення було про пошкодження двох фігур з 2 на 3 січня. На сьогодні триває перевірка цих повідомлень, працівники поліції вивчають відео з камер відеоспостереження, які встановлені на Михайлівській в рамках проекту «Безпечне місто». Сказати, хто саме розбив ці скульптури і з яких міркувань, до оприлюднення результатів перевірки не можна», - розповіла Ольга Номерчук.

Нагадаємо, в ніч на 2 січня на дитячій локації Різдвяного ярмарку пошкодили льодяну фігуру «2017» та розбили символ року - півня. Третього січня її дотрощили невідомі. Поряд із фігурами й досі висять оголошення, в яких відвідувачів просять не вилазити на підставки і не чіпати лід руками, а також попереджають про відеоспостереження.

Як повідомляв Житомир.info, цього року на Різдвяному ярмарку урочисто запалили чотири крижані скульптури. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі