Влада

Влада Житомира визначила види робіт, до яких у 2017 році будуть залучати зареєстрованих безробітних

4 January 2017, 10:38

Влада визначила перелік видів громадських робіт в місті Житомирі, до виконання яких будуть залучати зареєстрованих безробітних.

Проект рішення виконкому про організацію громадських робіт в Житомирі на 2017 рік опублікований на сайті міської ради 3 січня.

«З метою організації громадських робіт для вирішення ряду суспільно-корисних питань на території міста Житомира, сприяння зайнятості зареєстрованих безробітних, виконання завдань, передбачених комплексною міською Програмою соціального захисту населення на 2016-2020 роки, затвердженою рішенням міської ради від 28.12.15 № 29, відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 31 Закону України «Про зайнятість населення», виконавчий комітет міської ради вирішив визначити перелік видів громадських робіт в місті Житомирі на 2017 рік та роботодавців, за участю яких будуть проводитись громадські роботи згідно з додатком», - зазначається у проекті рішення.

У переліку – чотири види робіт: інформування населення про можливість отримання житлових субсидій; технічна обробка матеріалів на отримання субсидій; упорядкування могил та пам’ятників; послуг з супроводу інвалідів по зору 1 групи. На фінансування громадських робіт планують витратити 146 тис. 939,32 грн з міського бюджету і стільки ж коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 30 жовтня 2016 року в службах зайнятості Житомирській області було зареєструвано 15 тисяч 237 безробітних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі