Місто

Сніг іде, житомирські «гусі» відлітають: демонтаж павільйону на Київській

4 January 2017, 15:03

4 січня у Житомирі, на вул.Київська,9 біля кінотеатру «Україна» демонтують павільйон-кафе «Три гусі».

Нагадаємо, в лютому минулого року на сесії міської ради депутати продовжили оренду земельної ділянки, на якій знаходиться павільйон, на рік, але з попередженням, що більше договір оренди продовжувати не будуть

В серпні міськвиконком затвердив перелік тимчасових споруд, які підлягають демонтажу у зв’язку з реконструкцією тротуарів в центрі міста: з 1 вересня повинен був початися демонтаж п’яти кіосків та павільйону з літнім майданчиком «Три гусі».

На сесії міської ради 6 вересня депутати проголосували за надання дозволу ТОВ «Три гуся» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення 0,018 га землі за адресою вул. Київська, 9: павільйон планували перемістити вглиб скверу, подалі від проїзної частини. В цей час кафе ще продовжувало працювати.

Асфальт під реконструкцію зняли, але кафе ще працює, 19 вересня 2016 року

На початку жовтня літній майданчик прибрали

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міськради 30 листопада було прийняте рішення надати ТОВ «Три гуся» дозвіл на укладення договору оренди земельної ділянки площею 0, 0198 га на вул.Лятошинського,3, яка знаходиться напроти колишнього ресторану «Смоленск».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі