Події

4 січня в Житомирі Renault збив чоловіка, а в Андрушівці під колесами Lanos загинула жінка

5 January 2017, 13:04

У дорожньо-транспортній пригоді на Чуднівському мосту в Житомирі, яка сталася 4 січня, постраждав чоловік.

Про це 5 січня повідомив сайт головного управління поліції Житомирської області.

«ДТП трапилася близько 17 години 4 січня. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Renault Kangoo SPH, 44-річний житель Хмельниччини, рухаючись по вул. Чуднівській у напрямку центру міста, здійснив наїзд на пішохода, 38-річного львів’янина, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Постраждалого доставлено до лікарні», - повідомляє сайт.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, з якими був доставлений до лікарні. Поліція пише, що всі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Житомир.info повідомляв про те, що 4 січня на Чуднівському мосту в Житомирі близько автомобіль Renault Kangoo, який їхав в напрямку майдану Соборного, врізався об відбійник і розвернувся на 180 градусів.

Також поліція повідомляє про смертельну ДТП в селищі Андрушівка Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 січня на одній з вулиць райцентру. Попередньо встановлено, що близько 7 ранку водій автомобіля Daewoo Lanos, 54-річна жителька м. Андрушівки, не розрахувала безпечну дистанцію, не впоралася з керуванням і здійснила наїзд на пішохода, 68-річну місцеву жительку, яка рухалася у попутному напрямку по узбіччю. Внаслідок ДТП пішохід отримала травми, які виявилися несумісними з життям. Жінка померла на місці пригоди. Обставини з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування», - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, поліція розшукала водія, який уранці 4 січня автомобілем збив жінку-пішохода у селищі Черняхів Житомирської області і, перелякавшись, втік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі