Політика

Малозабезпечені діти з Житомирщини зустрінуть Різдво на Прикарпатті

5 January 2017, 15:36

За підтримки народного депутата Володимира Арешонкова діти з Житомирщини поїхали на зимові канікули до Івано-Франківщини.

Хлопці та дівчата з малозабезпечених багатодітних родин учасників АТО мають змогу пізнавати різдвяні традиції на Прикарпатті. Вдалося організувати подорож для 20 дітей з Коростенського округу. Володимир Арешонков забезпечив поїздку, залучивши спонсорські кошти, а також особисто провів юних земляків.

«Сподіваюсь, що школярі не просто відпочинуть на Івано-Франківщині на Різдвяні свята, а й проймуться тією атмосферою родинного святкування з дотриманням усіх обрядів і традицій, з відвідуванням церкви, частуваннями і колядуваннями», - говорить Володимир Арешонков.

Народний обранець вдячний своїм колегам з Івано-Франківщини, які підтримують ініціативу здорового та корисного відпочинку молодого покоління. Дітлахи з Житомирщини мають змогу провести дозвілля в родинах педагогів, української інтелігенції, яка береже прадавні традиції нашого народу та майстерно втілює їх у сучасність.

Дітлахи не лише побачать все на власні очі, а й самі візьмуть участь у підготовці та святкуванні Різдва, зможуть відчути неповторну атмосферу життя на Прикарпатті.

Володимир Арешонков постійно опікується дітьми Коростенщини, Лугинщини, Овруччини та Олевщини. Як освітянин, як батько та свідомий громадянин нардеп підкреслює: від нашої уваги до дітей і молоді сьогодні залежить, якою буде і чи буде взагалі Україна завтра. Тому Володимир Юрійович робить усе, аби діти мали гарні умови для навчання та змістовного відпочинку.

Прес-служба народного депутата Володимира Арешонкова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі