Економіка

Приватбанк обіцяє безкоштовно замінити майже 10 тисяч карток, які можуть некоректно працювати при оплаті товарів

6 January 2017, 17:50

Приватбанк оголосив про програму безкоштовного перевипуску своїм клієнтам майже 10 000 чіпових платіжних карток, які з технологічних причин можуть некоректно працювати при здійсненні платежів або оплати товарів у торговій мережі. Як повідомили в банку, програма безкоштовного перевипуску торкнеться власників майже 1% від загальної кількості чіпових карток, випущених банком.

Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

«Ми приносимо вибачення клієнтам, які зіткнулися з такою технічною проблемою і абсолютно безкоштовно випустим для них нові картки в будь-якому зручному відділенні. Причиною некоректної роботи чіпів у частини випущених банком карток, зокрема, в транспортній мережі, є збої в обробці параметрів при зчитуванні інформації з чіпів певного типу і виробника, який використовувався при випуску однієї з партій наших карток», - каже керівник роздрібного бізнесу Приватбанку Олексій Шабан.

Банк звертає увагу клієнтів, що власники карток, які потрапили до програми перевипуску, можуть без проблем здійснювати операції в банкоматах, мережі інтернет та Приват24. Отримати нову картку клієнти банку зможуть без додаткової оплати в будь-якому відділенні банку, в якому буде це зробити зручніше.

Інформацію про те, чи потрапляє картка в програму безкоштовного перевипуску і порядку заміни карток можна отримати цілодобово за безкоштовним телефоном клієнтської підтримки 3700.

Нагадаємо, наприкінці грудня служба безпеки Приватбанку повідомляла, що шахраї, прикриваючись чутками про «крадіжку» баз даних банку, видурюють у клієнтів номерів карт та інші особисті дані.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня почався процес націоналізації Приватбанку, Міністерство фінансів та Національний банк зробили спільну заяву щодо ПАТ «Приватбанк». Житомиряни скаржилися, що термінали Приватбанку перестали видавати готівку, а каси терміново закривають. З 21 грудня усі операції з рахунками юридичних осіб, суб'єктів господарювання здійснюються Приватбанком в звичайному режимі без обмежень, а у банкоматах є готівка.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі