Місто

На Різдвяному ярмарку у Житомирі приготували домашню ковбасу вагою понад 15 кг

8 January 2017, 20:21

Мегаковбаску зі свинини приготували на житомирському Різдвяному ярмарку 8 січня, щоб роздати гостям ярмарку з нагоди свята.

«Сьогодні в Житомирі дуже зимно та сніжно, але на Різдвяному ярмарку дуже тепло та весело, а ще дуже смачно. Сьогодні ми представляємо найбільшу смажену ковбаску на Різдвяному ярмарку. Коли її підсмажимо, хочемо зробити для людей, які собі не можуть дозволити придбати, малозабезпечені люди, ми їх пригостимо сьогодні, щоб у них був гарний різдвяний настрій», – розповів директор компанії «Інформбюро» Ярослав Гапоненко.

Приготували ковбаску на німецькому грилі, якого придбали спеціально до Різдвяного ярмарку.

«Готується вона приблизно 40-45 хвилин, а враховуючи таку вагу – 15,5 кг, то має годинку бути. Чиста наша житомирська свинина. Спеціально на замовлення брали, привезли, скрутили і ось результат. Всім до смаку прийдеться. Всім смачного», – розповів шеф-кухар Іван Кошман.

Зрештою, кілька десятків гостей ярмарку отримали нагоду посмакувати ковбаскою. Організатори планують зробити встановлення рекорду традиційним і наступного року приготувати ще більшу ковбаску.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі