Влада

Геннадій Зубко у соцмережі запропонував кав’ярням поїти безкоштовним чаєм усіх, хто змерз

9 January 2017, 11:58

Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко закликав власників кав’ярень, рестораторів та всіх небайдужих українців долучитись до всеукраїнської акції «Зігрій! Поділись теплом», яка  стартувала в Житомирі.

Про це він написав 8 січня на своїй сторінці у Facebook.

«Пропоную власникам кав’ярень і рестораторам та й просто всім небайдужим приєднатись до цієї теплої акції. Напоїти безкоштовно гарячим напоєм – чаєм або кавою - того, хто змерз, зігріти й поділитись з ним теплом. Допомагати одне одному легко й приємно. Увага і взаємна підтримка не потребують значних коштів, чи зусиль кожного з нас. Достатньо підвезти попутників на власній машині, вийти і штовхнути застрягле авто із замету, зігріти у теплому приміщенні того, хто змерз, приготувати термос чаю для людей, які опинились на морозі.  Акція стартувала в Житомирі, і вже за день понад п'ятдесят людей запросили до кав'ярні зігрітися та безкоштовно пригостили гарячими чаєм або кавою», - написав посадовець.

Нагадаємо, до свого призначення Геннадій Зубко працював у Житомирі, був депутатом Житомирської обласної та міської рад. 

Як повідомляв Житомир.info, за добу до пунктів обігріву у Житомирській області звернулися 47 людей. Нещодавно Зубко нагадав головам ОДА про персональну відповідальність за безпеку людей в умовах різкого ускладнення погодних умов в Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі