Місто

Житомирян просять не залишати автомобілі на узбіччях – заважають прибирати

9 January 2017, 19:57

Робота з прибирання снігу в Житомирі значно ускладнюється через припарковані на узбіччях доріг автомобілі.

Про це 9 січня повідомила прес-служба Житомирської міськради з посиланням на міський штаб, створений для боротьби з негодою.

«Звертаюся до усіх автомобілістів з проханням утримуватись від поїздок і не паркувати машини вздовж доріг. Це дозволить спецтехніці ліквідувати наслідки негоди. У більшості випадках порядок у місті залежить від кожного з нас», - цитує мерія начальника управління комунального господарства Олександра Марцуна.

«Комунальні служби міста продовжують працювати у посиленому режими. 9 січня на вулицях Житомира працювала 31 одиниця комунальної техніки. За прогнозами синоптиків, невдовзі рясні опади мають припинитися. Температура повітря поступово підвищуватиметься», - повідомляє прес-служба.

Варто зазначити, що житомирська патрульна поліція розробила шаблон звернення до водіїв з проханням не заважати роботі снігоприбиральної техніки і не паркуватися на узбіччях:

У прес-службі управління патрульної поліції кажуть, що за відсутності водіїв залишають такі звернення на лобовому склі автомобілів та зауважують: винятки заборони паркування для працівників підприємств та відомств не є правомірними. Знак "паркування заборонене" обов'язковий для усіх учасників дорожнього руху.

Як повідомляв Житомир.info, городяни вважають, що вулиці міста прибрані недостатньо добре.  8 січня Житомир від снігу цілодобово чистили 34 одиниці комунальної техніки.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі