Події

За різдвяні свята поліція Житомирської області зареєструвала 30 крадіжок, 4 шахрайства і 3 викрадення автомобілів

10 January 2017, 11:07

У день Різдва Христового та під час святкових вихідних поліцейські провели додаткові профілактичні заходи та спрямували зусилля на забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян.

Про це повідомила Житомир.info прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Загальна кількість зареєстрованих подій за минулі святкові та вихідні дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася. За вихідні дні, з 7 по 9 січня, до Єдиного обліку працівниками територіальних органів Національної поліції Житомирщини зареєстровано близько тисячі повідомлень, сотня з них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабіж, 4 шахрайства, 3 незаконних заволодіння транспортними засобами, 30 крадіжок та інші. Поліція встановила 36 осіб, причетних до вказаних подій. За повідомленням працівників Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини, грубих порушень публічного порядку під час різдвяного святкування та вихідних днів не зареєстровано», – йдеться у повідомленні.

Нині поліція продовжує свою роботу із забезпечення публічної безпеки на вулицях міст і селищ області, аби місцеві жителі та гості нашого регіону почували себе у безпеці.

Як повідомляв Житомир.info, грубих порушень громадського порядку під час новорічних святкувань та вихідних днів у ГУ НП в Житомирській області не зареєстрували. Із 31 грудня по 2 січня більше 11 тисяч жителів області та гостей міста стали учасниками святкових масових заходів у місті Житомирі. Правопорядок на вулицях обласного центру при цьому забезпечували понад 180 поліцейських та нацгвардійців.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі