Суспільство

У Житомирському обласному центрі зайнятості запрацює новий Інтернет-сервіс

10 January 2017, 14:59

З 13 січня житомиряни і жителі області можуть скористатися інтернет-записом в службу зайнятості.

Про це повідомляє інтернет-сайт Житомирського регіонального центру зайнятості.

«Заступник директора Житомирського обласного центру зайнятості Тетяна Касімцева розповіла про запровадження в цьому році електронних послуг служби зайнятості. Так, з 13 січня розпочне діяти новий Інтернет-сервіс служби. Пошукачі роботи зможуть записатись на індивідуальний прийом чи консультацію до фахівця без попереднього відвідування центру зайнятості, а роботодавці матимуть свій електронний кабінет», - повідомляє сайт.

Зі слів Тетяни Касімцевої, що 2017 рік в обласній службі зайнятості стане роком посилення співпраці з роботодавцями, в рамках якого передбачається система заходів під умовною назвою «Наша робота - ваш успіх». Мета такої акції – розширення бази вакансій для потреб шукачів роботи та максимальне задоволення запитів самих працедавців.

«Виконувач обов’язків директора Житомирського обласного центру зайнятості Віктор Зубрицький також анонсував керівникам базових центрів зайнятості міжнародний проект з підтримки самозайнятості внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО та осіб з інвалідністю, який незабаром стартує на Житомирщині. Обласна служба зайнятості виступає його співорганізатором разом з громадською організацією "Фонд громади Житомира". Центри зайнятості шукають серед відвідувачів і безробітних ініціативних людей, які мають цікаві ідеї щодо започаткування чи розвитку підприємництва. Результатом їх участі у проекті стане закупівля потрібного обладнання чи устаткування для ведення бізнесу. У 2016 році 138 жителів області отримали таку підтримку на суму понад 5 млн грн», - йдеться у повідомленні служби зайнятості.

Нагадаємо, колишній безробітний з Бердичева дав роботу дев'ятьом людям і планує виготовляти аксесуари для домашніх тварин.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році міграційна служба запустила онлайн сервіс перевірки стану оформлення закордонних паспортів.
 
 
 

Розширена нарада в обласному центрі зайнятості. Фото з сайту регіональної СЗ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі