Влада

На четверту добу після початку снігопадів Житомирська ОДА показала фото розчищених доріг

10 January 2017, 17:55

10 січня, на 4 день після початку снігопадів та заметілі, посадовці Житомирської облдержадміністрації виїхали на ревізію доріг.

Про це повідомила прес-служба Житомирської ОДА.

«За дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Гундича 10 січня оперативно створені три робочі групи управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА проінспектували, як прибираються дороги місцевого та державного значення на Житомирщині. Зокрема, перевірили дороги Н-03 (Житомир-Чернівці), об’їзд через с. Нова Рудня, траси М-06 (Київ-Чоп), М-21 (Житомир-Могилів-Подільський), Р-18 (у напрямку Андрушівки), а також північну та південну об’їзні дороги», - написали на сайті ОДА.

За інформацією прес-служби, 10 січня на автодорогах області працює 65 одиниць техніки, задіяно 83 особи.

«Здебільшого усі дороги прочищені та посипані, на багатьох з них асфальтове покриття вже навіть встигло висохти. При виявленні недоліків начальник управління Роман Крисюк одразу ж давав доручення відповідним службам», - запевняє прес-служба.

«Сьогодні температурний режим дозволяє використовувати щебеневий відсів з сіллю там, де це необхідно. І ми переконалися, що суміш вже працює. В оперативному режимі той сніг, що розстав, прибирається. Ще вчора здійснював об'їзд по дорозі М-06 Київ-Чоп до кордону із Київською областю, а також по Північному та Південному обходах м. Житомира. Спілкувався із працівниками Нацполіції, які повідомили, що нарікань на стан дороги М-06 Київ-Чоп немає. Крім того, відвідав ДРП №2 (с.Березино) філії Житомирська ДЕД. Уся наявна техніка та працівники працюють вже третю добу цілодобово. Тому бачимо позитивний результат», – цитує прес-служба Романа Крисюка.

Нагадаємо, про практику посипання доріг відсівом Житомир.info розповідав виконувач обов’язків начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради Олександр Омельянчук.

Як повідомляв Житомир.info, вже 4 січня на території області почало сніжити, а на дорогах збільшилася кількість ДТП: Mazda зіштовхнулася з цистерною, а на 115 км автодороги Київ-Чоп сталося відразу п’ять аварій. Напередодні різкого похолодання і снігопадів, яке очікувалося 6 січня, в Житомирі терміново скликали штаб. 8 січня Житомирська область потрапила в перелік критичних за рівнем аварійності областей.

Так виглядали дороги області 4 січня (фото патрульної поліції):

Дороги 10 січня, фото ОДА:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі