Влада

Перший заступник мера Житомира допрацьовує останні дні і чекає нового призначення

11 January 2017, 10:27

Перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький допрацьовує останні дні на цій посаді.

Про це Ясюнецький сказав в коментарі Житомир.info 11 січня.

«12 січня – мій останній робочий день в міській раді», - повідомив Олексій Ясюнецький.

Поки що розпорядження про призначення Ясюнецького на посаду заступника голови облдержадміністрації немає, причина затримки – відсутність погодження Кабінету міністрів. Нагадаємо, по середах проходять засідання Уряду, можливо погодження буде вже сьогодні, 11 січня.

У розпорядженні Житомир.info є копія рішення міської ради про звільнення Ясюнецького: підставою для звільнення крім заяви самого першого заступника був також лист голови ОДА від 20 грудня. Олексія Ясюнецького звільнили «за переведенням для подальшої роботи на посаді заступника голови – керівника апарату Житомирської обласної державної адміністрації».

Нагадаємо, 6 грудня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади на заступника голови – керівника апарату Житомирської облдержадміністрації, переможцем якого став Олексій Ясюнецький.

Як повідомляв Житомир.info, Олексія Ясюнецького призначили на посаду першого заступника мера Житомира 30 листопада 2015 року, на другому пленарному засіданні першої сесії Житомирської міської ради сьомого скликання. 21 грудня перший заступник мера звітував на сесії про свою роботу за рік, а 29 грудня депутати міської ради одноголосно проголосували за звільнення Ясюнецького з посади першого заступника мера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі