Суспільство

Після різдвяних свят проїзд у маршрутці «Житомир–Озерне» подорожчав на 2 грн

11 January 2017, 10:37

Після різдвяних свят зростала вартість проїзду на приміському маршруті №115 «Житомир–Озерне». Так, з 10 січня вона становить 9 грн.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Вранці 10 січня, їдучи на роботу, платив уже 9 грн за проїзд з Озерного до Житомира. Хоча ще 9 січня вартість проїзду була 7 грн», – розповів читач Сергій.

У коментарі Житомир.info начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк зазначив, що вартість проїзду на більшості приміських маршрутів підвищилася ще з грудня минулого року.

«На більшості приміських і міжміських маршрутів вартість проїзду підвищувалася ще в грудні. Інформації про те, на яких маршрутах підвищилася вартість проїзду з Нового року, ми не збираємо. Перевізники просто інформують нас про те, що вони або мають намір підвищити, або підвищили вартість проїзду. Якраз зараза у мене нарада з перевізниками з цього питання. Чи буде ще десь підвищуватися вартість проїзду, я говорити не можу: ми. Обласна державна адміністрація, не регулюємо питання підвищення вартості проїзду. Перевізники на сьогодні сам розраховує свої витрати, додає свою рентабельність, закладає і встановлює вартість проїзду, яка має бути в нього на маршруті. Тобто вартість проїзду може бути різною – залежно від того, на якій системі оподаткування він працює», – прокоментував Крисюк.

Як повідомляв Житомир.info, 6 січня квитки до Коростеня вже коштують на 12 грн дорожче, ніж на початку тижня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі