Події

У поліції розповіли подробиці смертельного наїзду на житомирську школярку

11 January 2017, 10:55

15-річна дівчина, яка 10 січня загинула під колесами автомобіля на Чуднівському шосе – житомирянка, навчалася в одному з міських коледжів.

Про це 11 січня повідомив сайт головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Трагедія сталася 10 січня близько 16.10 по вул. Чуднівській в обласному центрі. Внаслідок наїзду автомобілем загинула неповнолітня учениця місцевого коледжу. За попередньою інформацією, дівчина вийшла з маршрутного мікроавтобуса, що зупинився на узбіччі дороги. Вона перебігала автошлях, коли водій автомобіля Volkswagen Multivan, 54-річний житомирянин, рухаючись у напрямку обласного центру, скоїв наїзд на дівчинку. Унаслідок ДТП 15-річна житомирянка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події», - пише поліція.

За даними управління, зараз розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

«Призначено низку експертиз, у водія іномарки відібрано кров для дослідження на вміст алкоголю», - зазначають у поліції.

На запитання щодо міри провини водія маршрутного таксі (за інформацією свідків, це була маршрутка №126 «Житомир - Тетерівка») у відділі комунікації поліції області відповіли, що з’ясування причин та обставин трагічної події триває, і говорити про відповідальність водія маршрутки зарано.

Як повідомляв Житомир.info, 10 січня під Житомиром Volkswagen насмерть збив 15-річну дівчину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі