Суспільство

Синоптик розповіла, коли в Житомирській області спадуть морози і припиняться снігопади

11 January 2017, 12:07

У Житомирській області морози вже послабшали, але снігопади ще будуть, хоча вже не такі рясні.

Про це Житомир.info 11 січня розповіла синоптик Житомирського обласного центру з гідрометеорології Алла Медведєва.

«Морози вже послабшали, станом на 11 січня термометри показують -7. До 15 січня очікується відносно тепла зимова погода, 12 та 14 числа - снігопади», - розповіла синоптик.

12 січня на території області вночі прогнозують сніг, вдень невеликий, на дорогах ожеледиця. Температура вночі від 3 до 8 градусів морозу, вдень від 4 морозу до одного тепла. У Житомирі уночі 4-6 градусів морозу, вдень до -1.

13 січня невеликий сніг, пориви вітру місцями до 15 м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень близько нуля.

14 січня очікується сніг упродовж доби, місцями сильний. Вітер західний, 7-12 м/с. Уночі до -5 морозу, вдень від -2 до +3 градусів.

«15-го «нуль» вночі і вдень, 16 січня морози посиляться: вночі до -7, 17 січня до -12 градусів. На Водохреще, 19 січня, по Житомирській області очікується доволі морозна, однак досить комфортна зимова погода – від -9 до -14 градусів. Морози утримуватимуться орієнтовно до 20 січня, а затим послабшають. Таких сильних морозів, як були, ми не очікуємо», - розповіла Алла Медведєва.

Як повідомляв Житомир.info, синоптики Укргідрометцентру кажуть, що найскладніший погодний період в Україні вже пройшов. У Житомирській області відомо про двох людей, що загинули на морозі, та чотирьох з обмороженнями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі