Події

У Житомирській області на трасі Київ-Чоп в результаті ДТП перекинувся Volkswagen, в якому було троє дітей

11 January 2017, 17:57

На 115 км автодороги Київ-Чоп 11 січня о 13:50 сталося фура підрізала Volkswagen Touareg, який після цього врізався у колесо відбійник. Внаслідок ДТП травмувалися двоє дітей, а до Коростишівської центральної міської лікарні госпіталізували жінку 1980 року народження.

Про це Житомир.info повідомила прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«Сьогодні, 11 січня, о 13:50 на 115 км автодороги Київ-Чоп, за попередніми даними, фура підрізала Volkswagen Touareg, за кермом якої був водій 1981 року народження, та зникла з місця події. Внаслідок цього сталося зіткнення з колесовідбійником. В автомобілі знаходилась сім’я з п’яти осіб: двоє дорослих і троє дітей. У ДТП є потерпіла 1980 року народження, її госпіталізували до ЦМЛ міста Коростишева. 3 пояснення водія Volkswagen Touareg, він рухався по крайній лівій полосі. Фура, що рухалася попереду, здійснила випередження авто, яке їхало в правій полосі. Тим самим підрізавши Volkswagen. Водій Volkswagen заздалегідь намагався вжити заходів: подав сигнал, проте водій фури не відреагував. Намагаючись уникнути зіткнення, водій Volkswagen спрямував авто в лівий бік, де лежав неприбраний сніг. Після зіткнення з відбійником автівка розвернулася і перекинулася. У ДТП також травмувалися діти, проте госпіталізації вони не потребували. Вони отримали незначні ушкодження», – прокоментувала Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, 15-річна дівчина, яка 10 січня загинула під колесами автомобіля на Чуднівському шосе – житомирянка, навчалася в одному з міських коледжів.

Фото патрульної поліції міста Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі