Влада

У Житомирській ОДА кажуть, що техніка почала розчищати дороги області з 6-ї ранку

12 January 2017, 09:25

Станом на 06.00 ранку 12 січня дороги Житомирської області почали розчищати 67 одиниць спецтехніки, було задіяно 90 людей.

Про це зранку 12 січня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«За дорученням голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича комунальні служби та дорожники Житомирщини працюють у посиленому режимі. У зв’язку із погіршенням погодних умов в області задіяно до прибирання станом на 6.00 год. 12 січня 67 одиниць спецтехніки (із них 51 од. працюють на дорогах державного значення) та 90 осіб», - повідомив сайт ОДА.

За інформацією прес-служби, голова ОДА попередив керівників районів про персональну відповідальність у випадку незабезпечення належного режиму проїзду автотранспорту навіть із найвіддаленіших сіл.

«Ви маєте знати про погіршення погодних умов не гірше гідрометеоцентру. І більше того – бути готовими забезпечити розчищення доріг, скільки б снігу не випало. Я особисто і без попереджень виїду на перевірку доріг у кількох районах», – сказав Ігор Гундич керівникам районів.

У повідомленні зазначається, що зранку 12 січня три робочі групи із представників облдержадміністрації виїхали з перевіркою якості прибирання доріг.

Начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк у коментарі Житомир.info повідомив, що станом на 9.20 робочі групи вже на виїзді і перевірять дороги в 5 районах: Житомирському, Новоград-Волинському, Бердичівському, Черняхівському та Коростишівському.

Як повідомляв Житомир.info, на четверту добу після початку снігопадів Житомирська ОДА показала фото розчищених доріг. Станом на 11 січня Житомирська область третю добу залишалася в рейтингу з критичним рівнем аварійності.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі